mandag 20. oktober 2008

Dina sin valpedagbok - født 17. oktober 2008


Klokka 04.00 natt til fredag 17. oktober gikk vannet til Dina. Da hadde tempen pendlet mellom 36.8 og 37.3 i to og et halvt døgn. Dina var i kjempe fin form. Helt utrolig. Hun ville gå turer og leke med de andre, samtidig som at hun måtte huske å holde hiet sitt vedlike. Det måtte være helt klart til sine små arvinger skulle komme. Jeg har gledet meg veldig til dette kullet og til akkurat denne kombinasjonen. Vi har prøvd dennen før, men da gikk Dina tom. Men denne gangen ville vi virkelig at alt skulle gå bra. 4 tøffinger kom til verden. Og vi er allerede uadskillige. Lille tapre Dina. De skulle bare visst hva du har vært igjennom.Turid og badirasjentene kom hit på onsdag. Da var fårikålen klar til servering, men lørdagen etter at valpene var kommet, lagde vi Taco. Trofaste medhjelpere hadde Turid med seg da. Vi koste oss med god mat og god vin snakket om alt som hadde skjedd. Vi var ganske slitne og utmattet. Tre døgn uten søvn, det merkes. De andre hundene lå på kjøkkenet foran peisen. De fikk også sin del av Taco'en.
"Håper Turid har tatt hensyn til mengde kjøttdeig når hun steker taco, slik som sjefsmutter'n pleier å gjøre..."
Her er Annemor, Arjo, Indora, Charlin, Rose og Bessie

" Hvor blei det ta kokken'a?"

Dette flotte hjertet fikk vi av Charlin, Bessie og Turid. Henger i vinduet over valpekassa. Det skal bringe lykke og passe godt på de fire som kom til verden og ikke minst Dina.

Dina sliten og fornøyd.

1 kommentar:

Thomasogmilla sa...

Å hælledussan!! Blir ikke noe særlig valpesjuk av å se disse bildene:) Tror jeg hadde bodd i den valpekassa hvis jeg hadde fått sjansen, hehe.
Herlig bilde av Turid og hundene på kjøkkenet.
Masse klemmer fra Camilla&CO